Gå videre til hovedindholdet

Oplevelsesrige dage - Så en great white shark

Ja oplevelsesrige dage må man sige at jeg har haft på det sidste. Der er ikke det jeg næsten ikke har oplevet ;)

Ej for en lille uges tid siden var jeg ude og sejle i hav kajak med Jeff, hvilket var rigtig sjovt. Jeg havde haft en mindre spændende dag dagen før, og trængte til lidt underholdning så Jeff spurgte om vi ikke skulle tage ud og sejle i kajak og snorkle bagefter. Hvilket vi gjorde.. Og selvfølgelig ender man i vandet når man er ude og "lege" i en Kajak. På hele turen lavede jeg ikke ret meget andet end at plapre om at jeg gerne ville se en haj og fik da også lige nævnt at det eneste jeg ikke bryder mig om ved havet er at jeg ikke ved hvad der er under mig. Og hvad gik der - hmm måske 20 min fra jeg havde sagt det, og så dukker der lige pludselig en ret stor grå finne op 50 - 100 meter fra mig (tror jeg - er ikke god til den form for afstande). Jeg når lige at kommentere det for Jeff og ser den så anden gang. Det er så nu at jeg lidt panikker og tænker "okay er det en haj - så er det vist på tide at jeg kommer ind til land", hvilket jeg kom relativt hurtigt. Efter at have "diskuteret" frem og tilbage om hvad det nu var for en haj blev vi enige om at det næsten ikke kunne have været andet end en Great White. Muligheden er der selvfølgelig, siden min viden om hajer ikke er den største. Da vi kom tilbage til  udlejningsstedet kunne jeg ikke lade være med at spørge udlejerne om det rent faktisk kunnet have været en Great White, og man føler sig lidt dum når det første de spørger en om er "Tror du ikke bare det var en delfin"!!!! Hmm men NEJ det var det på ingen måde. Efterfølgende får man så af vide at det sikkert bare var en leopard shark, men efter lidt nærmere snak konstatere jeg at de ikke rigtig kommer op til overfladen og desuden er deres finne plettet - hvilket denne ikke var, så ALTSÅ er sandsynligheden for at det var en Great White rimelig stor. Men lidt dum føler man sig når man siger det til folk herovre, selvom de godt ved at der er blevet spottet flere af dem her inden for det sidste stykke tid. Min oplevelse synes jeg var ret intens og den resulterede da også i at jeg ikke lige følte for at tage ud og snorkle (desuden var det lidt overskyet og halv køligt) :) 

En oplevelse rigere ;) 

Hvad har jeg ellers lavet. Tjo jeg har leget sports pige så det basker. Har været ude og spille golf på sådan en Driving Range, hvilket jeg faktisk var overraskende god til hvis jeg selv skal sige det og så har jeg ligeledes spillet baseball i sådan et bur hvor man bare slår til bolden (aner ikke hvad sådan et sted hedder). Var faktisk også relativt god til det :) Så klager ikke! 

Jeg er virkelig begyndt at vende mig til at være her hvilket er rigtig rart. Jeg synes her er rigtig skønt og folk er virkelig venlige og synes jeg har fået mig nogle gode bekendtskaber, som nok i nogle af tilfældene bliver til gode venskaber. Jeg kommer stadig en del oppe i huset hvor jeg boede før, men er også begyndt at lære en masse at kende hernede hvor jeg selv bor. Så det er super fedt. F.eks. har jeg været i byen med dem hernede fra og de er virkelig underholdene. Vidste ikke at britere kunne være så underholdene ;) 

Skolen er også "begyndt", eller det vil sige jeg har været til orientering om hvordan det hele foregår og det er et kedeligt og lidt frustrerende emne, så holder mig til det mere sjove......... 
Som f.eks. at Stef og Andreas var på besøg i weekenden. Jeg hentede dem i lufthavnen og så har jeg bare vist dem byen i løbet af weekenden. Derudover var vi ude på noget der hedder Coronado Island som er en ø der ligger lidt uden for Down Town. Der er det her kæmpe meget gamle hotel, hvor Marilyn Monroe blandt andet har boet. Det var vildt flot og var egentlig bygget lidt op som hotellerne i Vegas, bare uden Casinoet, men med et shopping center inde i hotellet (sådan cirka). 

Og ja forresten.. Vi fik de bedste klammeste burgere (hvis man kan definere dem sådan) forleden. Der er det her åbenbart meget omtalte burger sted kaldet Hodads som alle siger man skal prøve. Jeg fik det anbefalet fordi det var god mad, mens også fordi stedet i sig selv er meget typisk amerikansk/californisk (i hvert fald som jeg har forestillet mig det). Så tog Andreas og Stef med, og det er første gang jeg ikke har spist en burger op. De var rimelig store (bestilte så også en dobbelt bacon cheese, så den skal ligesom være stor, men man skal vel næsten prøve det store når nu USA er som USA er ;)). Men det var super god mad selvom vi stod i kø i en lille halv time for at komme ind. Næste gang bestiller jeg dog en mindre. Selve stedet var fyldt med nummerplader fra biler på væggen og der var en gammel folkevogn inde i "restauranten" (eller halvdelen af en gammel folkevogn). Det var ret sjovt at se. Ocean Beach hvor det er placeret var dog noget anderledes og mere hippie agtigt end resten af strand områderne her. Det er som om at Ocean beach (det sydligste) er "fattigt", mission beach lidt rigere, pacific beach lidt mere rigere osv. derop af mod La jolla som er det dyreste at bo i som jeg har forstået det. Det er lidt sjovt at se hvor forskellige områderne er. 

Nå men nu har jeg vist skrevet en roman igen i dag, så må hellere smutte i seng og få sovet min skønhedssøvn og få planlagt lidt fag i morgen. Håber i alle har det godt derhjemme :) 

Kram fra Californien ;)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Lidt opdatering

Hejsa Ja så fik jeg startet lidt mere på min blog. Har lagt nogle billeder ud som pt kører som et diasshow. Hvis i klikker på showet vil i blive ledt til mit webalbum hvor der snart kommer nogle kommentarer (tror jeg nok) til billederne. Det er blandt andet billeder fra down town San Diego, Strandene oppe i La Jolla (området ved Universitetet) og billeder fra Las Vegas (som dog ikke er så gode, men kan få nogle af en af de fyre der var med). Jeg vender snart tilbage

Dedicated to a friend overhere

Since i promised my friend from America to write an english add I am definetly doing it. So if any grammar or anything is wrong then just let it go. Cause right now it is night and i have had couple of drinks so, but not that i am drunk though. So what have I been up to the last couple of days. The most important thing is probably that i finaly got a car. That was kind of a big deal for me cause now I feel more alive, or what you say. I just feel that I can go where I want without thinking on a bus that goes maybe one  or two times every hour and dosen't stop near my place during the weekends. So i can actually buy food now without walking half an hour up a pretty steep hill or having someone driving me. If feels nice to be independent again. But I am actually starting to getting used to staying here. This morning I went running and if I am gonna make that hill downhere (like all the way up in one run) then I will find myself being in better shape than when i left Denmark. So tha

Velkommen til min blog

Hejsa allesammen. Ja så er det jo snart tid til at jeg rejser og på sådan en lidt halv trist regnvejrs dag (selvom solen dog skinner nu) tænkte jeg at jeg lige så godt kunne prøve at oprette en blog - så her er den. Jeg har i det næste halve år tænkt mig at lægge billeder og andre gode historier om mine oplevelser i USA ind på bloggen. Hvis jeg altså får tid, men mon ikke det kan lade sig gøre at holde jer opdateret undervejs. Glæder mig meget til at komme afsted til San Diego, lejligheden er ryddet og lejer overtager torsdag. Så nu handler det bare om at få den sidste lille måned til at gå med venner, familie og andet godt folk der vil se mig inden jeg forlader Danmark :) Kram